Ако искаш да станеш известен потърси си жилище

Ако искаш да станеш известен потърси си жилище

Редовните читатели на сайта ми вече са запознати с различни проучвания за ролята на външния вид за успеха в живота. Мъжете и жените, които привличат погледите ни печелят повече, постигат много по-лесно и целите, които си поставят. Хубавият външен вид на другия човек се свързва с радост, смях, щастие и повечето хора се стремят да общуват с него. Затова и привлекателните хора – жени и мъже, се реализират много по-успешно в живота от по-неугледно изглеждащите.


Поредното доказателство за това е Рехан Мунир. Той е на 26 години и е лекар по професия. Наскоро нашумя в интернет-пространството и сега наистина не може да се отърве не само от почитателки, но и от почитатели, които съвсем не липсват в САЩ.

А всичко започна с това, че Рехан, който в момента е докторант в Ню Йорк, реши да си потърси жилище в този град под наем. За тази цел той се включи в групата Gypsy Housing , където си общуват хора, търсещи съседи по стая.
Рехан е познат в родината си, където се изявява и като модел, търсен е и от рекламни агенции. Ето един клип, в който той популяризира пакистанския Hush Puppies.

Рехан не само своевременно реши проблема си, но неусетно за себе си се превърна в интернет-знаменитост. Нещо, за което други хора трябва да полагат много усилия, той постигна на практика с една обява в мрежата. Сега за него разказват популярни медии, коментират го модни блогъри.
Ако искате повече снимки на този чаровен лекар, то можете да ги намерите тук.