Ако искаш, можеш да замръзнеш

Ако искаш, можеш да замръзнеш

Кристи Бринкли е популярен модел. Тя е търсена от модни агенции, чест гост е на различни шоута. Появява се на страниците на реномирани списания. Преследвана е от рекламни агенти. А всичко това несъмненно добре се отразява и на банковата и сметка.
Една от последните изяви на Кристи е участието и във фотосесията за специалното издание Swimsuit на популярното списание Sports Illustrated. Впрочем Кристи се е снимала за него точно 9 пъти!

Дотук нищо ново, може би ще си каже читателя – модели непрекъснато се снимат. Да, но има една мъничка разлика: Кристи е на 63 години. За последен път тя се е снимала за Sports Illustrated, когато е била на 27 години – през доста далечната 1981 година.

Кристи така коментира снимката си на корицата на списанието:
– Благодаря на Sports Illustrated за мощното послание, че ние не се раждаме със срок на годност!

За Кристи времето наистина е спряло. Заедно с нея в снимките участват двете и дъщери – 31-годишната Алекса и 18-годишната Сейлър. И трите са в бански костюми, но не бих казал, че Кристи им остъпва в нещо – тя изглежда потресаващо за годините си.

Кристи става модел на 19 години, след случайна среща в Париж с американски фотограф. Оттогава тя не е напускала модния бизнес – изключение са само годините в раждането на дъщерите и.
Според Кристи една от тайните на перфектната и фигура е това, че тя е веган от тинейджърска възраст.