Една случайна среща на улицата…

Една случайна среща на улицата…

 

 

В този свят, колкото и да е странно за някои, но наистина се случват чудеса. Ей така, вървиш си по своите дела, както това си правил немалко години и те среща фотограф. И тази съвсем случайна, непредвидена от никого, освен от съдбата може би среща, променя напълно живота ти.
Точно това се случи преди известно време с една млада дама в далечна Нигерия. Известната местна певица и фотограф Тай Бело прави снимки на британския хип-хоп изпълнител Тайни Темпа. По-късно, когато разглежда направените фотографии, Тай забелязва, че в един от кадрите случайно е попаднала жена, която търгува на улицата с хляб.

Тя е очарована от прекрасната непозната и решава, че трябва на всяка цена да я намери. С много усилия Тай успява да я открие – красивата продавачка се оказва 27-годишната майка на две деца Оладжумоке Орисагуна.
Тай вижда в нея сериозен потенциал за бъдещ фотомодел. Тя била поразена, когато забелязала, колко естествено Оладжумоке се държала пред камерата.


С нейното посредничество жената подписва договор за работа с модната агенция Few Models.
И също както в приказките Оладжумоке от улицата  попада в един друг свят. Тя се появява на корицата на This Day Style. Към нея се обръщат с предложения и от много други модни агенции.


И животът на Оладжумоке коренно се променя. Днес едва свързващата двата края продавачка на хляб от далечна Нигерия, е много търсен и високо платен фотомодел.
А всичко започнало от една случайна среща на улицата…