Животът продължава, въпреки капризите на съдбата

Животът продължава, въпреки капризите на съдбата

Има хора, към които съдбата не е била особено благосклонна. Те са имали късмета да се родят със здравословен проблем, но не са се предали. А продължават пълноценно да играят ролите си на сцената на своя живот.
Пореден пример за това е Девън, която се ражда с вродена костна болест. Лекарите се опитали да спасят крака й, но това се оказало невъзможно. И тя остава без него, когато е само на четири години.

prosthesis-chalkboard-leg-trip-europe-16

Но това, че е с ограничени възможности съвсем не я е сломило, нито пък я е отчуждило от света. Определено и помага и нейното прекрасно чувство за хумор. То я довежда и до идеята да боядиса с боя протезата си и после да изписва върху нея името на всеки град, в който се намира.

Athens, Greece

Защото след като завършва университет 23-годишната Девън поема на пътешествие из Европа. Започва да снима забавни моменти от него и да качва снимки на на сайта Reddit. Така тя се превърна в истинска звезда – милиони хора са видяли нейните фотографии.

Amsterdam, Netherlands

Едно обикновено момиче, което ни радва и вдъхновява с това, което върши. И ни убеждава, че никога не трябва да се предаваме. Защото живота е прекрасен, макар и малко луд.
И си струва да бъде изживяван пълноценно, независимо от капризите на съдбата.