Зоните, които ни очакват

Зоните, които ни очакват

В този свят успяваме, когато съумяваме да зарадваме другите. Когато удовлетворяваме – мъничко или огромно, тяхно желание. От нас се изисква просто да се сетим за него, а след това да предложим и своето нестандартно хрумване.
Обичате котки и си имате котка у дома. Свикнали сте да се отпускате, да заспивате, озвучавани от тихото и мъркане.

Но не сте у дома си. Далече сте – на командировка, пътешествие, просто ви няма. И тъгувате по домашния си любимец – има такива хора, познавам даже някои от тях.
Е, точно за тях е платформата Purrli. На нея до безкрайност можете да слушате котешко мъркане. Тази идея е осенила един симпатяга – Стефан Пиджън. После той запретнал ръкави и си създал сайта.


Самият Стефан бил изненадан от многото посетители – той сътворил проекта си ей така, на майтап. Но се оказало, че с него докоснал незадоволена потребност у много хора на планетата – с котешкото мъркане те се подсещат за домашния си любимец. И което е не по-малко важно в нашето напрегнато време – съумяват да свалят стреса.


В основата на Purrli е друго приложение на Стефан, което той създава преди три години – Purr generator.
Посетителят на платформата има възможност да променя силата на звука, честотата, тембъра на мъркането. Ако поиска звуците ще са по-спокойни или весели.


Този пример ни напомня за могъщото правило, което действа в нашия свят: човешкото въображение е безгранично! И винаги има зона, която продължава да очаква нашето си щуро хрумване.
Което като нищо може да измени съдбата ни…