За красотата няма възраст

За красотата няма възраст

 

 

 

 

След броени месеци тя ще има юбилей – ще навлезе в своето пето десетилетие. Но трудно е, когато човек я види на живо или разглежда снимките и, да повярва в това.
На нейната страница в инстаграм (Realfashionist) вече има над 300000 фена.

Те редовно я посещават, за да се възхитят от младостта, стройната фигура и красотата на Жаклин.
Очарователната баба (Жаклин има вече две внучки) е родена в съседна на нас Сърбия. По образование е филолог и свободно говори на пет езика.

При тези и способности за нея не е трудно да си намери работа, в която и да е област. Тя е избрала бизнеса – занимава се с посреднически услуги. Работила е и е живяла в Швейцария, Франция, Полша, а сега живее в Италия с 28-годишната си дъщеря и внучките си.


Жаклин стана много популярна в социалните мрежи покрай увлеченията си в модата. Тя редовно публикува нови снимки в модни дрехи от известни дизайнери, като ни показва не само стройна фигура, а и превъзходен вкус. Но най-вече тя ни убеждава, че не трябва да се съобразяваме със стереотипи, които властват в обществото.

За нея живота започва след 40-те, въпреки широко разпространените точно противоположни мнения. И още, че красотата не зависи от възрастта.
Жаклин е загубила сина си Стефан – той е загинал в автокатастрофа, когато е бил на 23 години.

Неслучайно любимия девиз на красивата дама е: “Животът е един и затова побързай да правиш това, което искаш!”