За любовта, която няма да си отиде

За любовта, която няма да си отиде

 

 

 

Сред певиците, които много харесвам и слушам често, е и Селин Дион – канадска поп и класическа певица. А един от любимите ми нейни хита, е „My Heart Will Go On“ от саундтрака на „Титаник“. Вероятно си спомняте, че за неговото изпълнение тя получи „Оскар“ през 1998 година. И съвсем справедливо музикални критици оцениха гласа и, като „осмото чудо на света“.
Ето защо е трудно за всеки певец, независимо колко е талантлив той, да изпее тази невероятна песен за сърцето, което продължава да тупти и да тупти, и за любовта, която няма да си отиде. Изисква се не само музикална дарба, но и истински кураж.
Но се оказва, че всичко това може да го има в едно деветгодишно хлапе. Като своята любима изпълнителка и тя се казва Селин. Появи се на шоуто America’s Got Talent и смело заяви, че ще изпълни песен на своя кумир – Селин Дион.

Когда она сказала, что будет петь песню Селин Дион, судьи только фыркнули. Ну а потом...

Естествено, съдиите в журито бяха доста объркани – меко казано. От видеото си личи, че те са леко разочаровани и определено не вярват в изпълнението и.
Но след това очарователното момиченце запя. И всичко в залата се промени… Съдиите я аплодираха прави, така както и присъстващите зрители.
Невероятното момиченце съумя да постигне високите ноти на великата Селин Дион.
Едно е почти сигурно: и Селин Там я очаква бляскаво музикално бъдеще…