Какви ги могат мотоциклетистите

Какви ги могат мотоциклетистите

 

На сайта аз писах за това, че е добре момичетата да се научат да ритат. Въобще ритника е сериозно оръжие и това го знаят каратисти и таекундисти. Оказва се, обаче, че от него могат да се ползват и мотоциклетисти.
Ето какво се случи наскоро в САЩ и по-точно в град Санта Кларита, разположен в окръг Лос Анджелис, щата Калифорния. Той е сравнително неголям град – общата му площ е 123,90 км и има около 170000 жители. Известен е и с огромните горски пожари, които периодично избухват в неговия район.
Но той сега нашумя заради трика на неизвестен мотоциклетист, който с един ритник съумя да създаде сериозни проблеми на два автомобила. Случката стана на трасето Нюхол авеню и бе заснета от камерата на видеорегистратор на следваща го кола. Както съобщава ABC News между мотоциклетиста и шофьора вероятно е възникнал конфликт. Вбесеният водач на двуколесното средство изритал отстрани сребрист седан и после бързо отпрашил по пътя си.
Най-вероятно стресирания шофьор рязко е дръпнал наляво волана и се врезал в предпазната лента. След това машината се оказала на противоположната полоса и се сблъскала с бял пикап , който се преобърнал.
Какъв е извода от тази история ли? Просто не се карайте, ако не искате да получите някои ритник от ядосан колега на пътя…