Какво има в пералната ви

Какво има в пералната ви

 

 

 

Котките са не само мили, но и непредсказуеми създания на майката Природа. И невероятно любопитни – в състояние са да се появат там, където никой не може да предположи.
Осло е не просто столица на Норвегия, но и града в който се връчва Нобеловата премия. Населението му е около 605000 жители и много от тях си имат домашни любимци. В един тамошен дом живее и котарака Зеро, който определено е търсач на необикновени приключения.

Joachim og katten
Наскоро Зеро се намъкна в барабана на пералната машина на стопаните му. Той изчакал бащата да отвори вратата, за да извади част от дрехите, които бил поставил – видели му се множко. И тогава Зеро незабелязан от него се напъхал там.
След 40 минути пералната свършила работата си.

Katten Zero

Да извади и простре дрехите било поръчано на 14-годишния Йоаким. Така той открил сред тях и един изпран котарак. Той се въртял при температура от 30 градуса в режим за пране на вълнени дрехи.


Зеро веднага го занесли във ветеринарна клиника, където се захванали с лечението му. След два дни котарака се върнал у дома здрав и игрив, както бил преди прането му. Само дето все още миришел на прах за пране.

Joachim og katten Zero
Ей такиви ми ти работи се случват с котараци. Затова, ако и вие си имате домашен любимец, преди да включите пералната гледайте внимателно дали в нея наистина има само дрехи…