Как да не ни ограбят, когато теглим пари от банкомат

Как да не ни ограбят, когато теглим пари от банкомат

Престъпността не намалява – тя само нараства. Армията от хора, които пълнят своите портфейли, като изпразват съдържанието на чужди, неотклонно се увеличава. Подхранват я повсеместната корупция, безработицата, неграмотността, растящото отчуждение между хората. За развитието и несъмено работят и медиите, особено телевизията, които не пестят пространство, за да разказват и показват подвизите на герои от подземния свят. Поне в това отношение подрастващите поколения не могат да се оплачат от недостиг на модели за подражание.

В свят на несигурност и непредсказуемост, когато органите за защита на реда по-скоро имитират, отколкото да вършат нещо, разумните хора сами се грижат за сигурността си.
Налага ви се да изтеглите пари от банкомат. А наоколо се мотаят разни съмнителни типове с нахлупени качулки и ръце в джобовете. Знаете ли какви са намеренията им, още повече, че когато вие сте пред банкомата, те са зад гърба ви?

Като нищо може да се и бандити, наркомани, всевъзможни аферисти, които само чакат удобен момент, за да ви ограбят.
В подобна ситуация някои хора ще предпочетат да потърсят по-сигурно място с банкомат. Други, като отиват да извършат тази операция, ще вземат свой близък за кураж. Трети ще се откажат да теглят, ако не им е спешно – ще предпочетат да се появат пред банкомата във възможно най-спокойното време на деня.

Но има и такива, на които им дреме за съмнителните типове в района на банкомата. Те не се нуждаят от близки хора, които да ги съпровождат. Не носят и оръжие за да се защитят.
Те просто нямат нужда от всичко това, защото си имат персонална охрана. Само като я зърне, у който и да е престъпник му минава мерака да посегне на парите им.

When You Have Security In ATM

Two-Sided Tank System

Using The ATM At Night
Doing His Job And Watching The Girl's Back
How To Use The Cash Dispensing Machine Safely

Don't Even Think About It

Като разглежда тези снимки човек неизбежно стига до извода, че май си струва да имаш куче, което да внушава респект у другите. Най-малкото заради ясно изразената тенденция: престъпността няма да намалява, тя само ще се увеличава…