Как да ни намрази жената, която силно ни обича

Как да ни намрази жената, която силно ни обича

 

Вие вече се запознахте с моите съвети, как една жена да отдалечи мъжа, който я обича, от себе си. А сега да погледнем към другата страна: как един мъж да отблъсне жената, която силно е влюбена в него.
1.
Ако жената, която ви е обикнала не е идвала още в квартирата ви, да знаете, че съвсем не е необходимо да въведете някакъв ред в нея. Да измиете съдовете, дето пети ден киснат в мивката или да изхвърлите кошчето, пълно с бирени бутилки например. Та тя не идва заради стаята ви, а заради вас. Просто бъдете мъж!


2.
Статистиката сочи, че около една година от живота на жената отива за да реши, какво да облече. Представяте ли си – цяла безвъзвратно загубена година! А колко ли години отнемат грижите и за себе си – бельо, прически, грим, къпане… Е, това съвсем не означава, че и вие трябва да си губите времето за подобни щуротии. Защо трябва да  вземате душ всеки ден – и един-два пъти в месеца ви е предостатъчно. А след като толкова много си харесвате жълтата тениска, нима трябва да я сменяте, само защото от три месеца непрекъснато е върху вас?

Същото се отнася и за бельото – спокойно ще ви върши работа някоя и друга седмица. Тоалетна вода, дезодоранти, шампоани – всичко това е губене на време, според всеки истински мъж. Особено внимавайте със зъбите – изследвания показват, че белите и равни зъби правят човека по-привлекателен. Затова се постарайте да ги развалите – това несъмненно ще породи разочарование във вашата дама.


3.
Ревнувайте я неистово! Не и давайте покой. Искайте да ви разказва за предишни свои връзки, но с най-големи подробности. А после при всяка възможност и припомняйте старите и грехове. Трябва да усеща непрекъснато вина за това, какви ги е вършила. Доказателство, че сте на прав път е главоболието и депресията, които няма да я напускат.


4.
Контролирайте минутите и. Минете по маршрута и от дома до работното и място, и с хронометър изчислете времето, което отива за това. Всеки ден си записвайте, в колко излиза и в колко се прибира. Правете и страхотни скандали винаги, когато надвиши с 8 минути графика на прибирането.
5.
Много е важно да откривате кусури на всичко, което е сготвила. И непременно и казвайте, че ако някои умее да се оправя в кухнята, то това е само майка ви. Затова не би било зле с един тефтер тя да постажува известен период около нея. Непрекъснато и показвайте, колко много сте привързан към мама.


6.
Търсете и ще намирате дребни детайли в поведението и, за които да я упреквате: разхвърляна къща, има уморен вид, надебеляла е, твърде много време прекарва пред огледалото, пак е похарчила пари за глупости… И каквато и поразия да стане в дома ви, незабавно обвинете нея – тя е виновна за случилото се, просто защото е непоправима тъпанарка. Грешката ви е в това, че все още я държите около себе си. Подобна реакция от ваша страна неминуемо ще изостря до нетърпимост всеки конфликт, а на вас точно това ви трябва.


7.
Помнете приказката, че когато се появят жените, парите свършват. Затова въведете строг контрол на харченето. А най-добре е заплатата й да се превежда на вашата банкова сметка. Ще и отпускате толкова пари, колкото прецените за уместно. Знаете, че с две неща със сигурност една жена не може да се справи – да шофира и разумно да харчи пари. Затова бъдете истински цербер и и отпускайте джобни в границите на разумното, но не повече от 3 лева на ден.


8.
Постарайте се непрекъснато да е натоварена с нещо. За тази цел всеки ден разхвърляйте всичко, което ви е под ръка – от чорапи до прибори за хранене. Никога не почиствайте, след като сте се яли, ако тя я няма у дома. Нека първата и работа, като се прибере, е да въведе ред.
9.
Цитирайте и непрекъснато изводи от проучвания, като този например: несполучливия брак повишава възприемчивостта към заболявания с 35 на сто. И съкръщава живота средно с четири години. Затова е много опасно за здравето ви, тя да се мотае около вас. А ако някой е виновен за неуредиците в съвместния ви живот, то това е само тя. И майка и, естествено, която непрекъснато си пъха носа, където не и е работа.


10.
Вашата нагласа следва да е тази: аз винаги съм прав, а тя може само да се съгласява с моето становище. Не правете никакви компромиси – човекът, който взема решения, трябва да сте само вие. Но ако фактите говорят, че вие наистина не сте прав, то тогава нищо не казвайте. Превърнете се в леден, напълно равнодушен айсберг. Ефектът от подобна позиция е, че така разстрелвате със сигурност вашите отношения, а не просто се остранявате от възникналия конфликт.


11.
Идеи, които ще ви помогнат да се отървете от жената, която силно ви обича, ще намирате и във вицове. Те са си направо съкровищница за подобни хрумвания. Наскоро в рубриката “Усмивки” на този сайт разказах за лектор, който коментирал вредата от алкохола. И споменал, че са известни случаи, когато жената напуска мъжа си, защото пие. Веднага от залата прозвучал въпроса: а колко трябва да се изпие, за да се случи това? Ето ви и идеята: наливайте се непрекъснато, с каквото имате под ръка – бира, ракия, водка, текила, ром, уиски, калвадос, коняк, абсент, бренди, джин, вермут… Колкото повече алкохол поемате, толкова по-бързо жената, която силно ви обича, ще поиска да си тръгне от вас.


12.
Психолози са забелязали, че нашите действия определят нашите настроения. Или другояче казано, ако показваме любов и привързаност, то мозъка ни ще произвежда положителни емоции. Точно това в никакъв случай не трябва да допускате да се случва: действията ви трябва да събуждат само негативни емоции. Затова не и правете подаръци – ако от време на време я радвате с някоя приятна дреболия, то вие и оправяте настроението. Тогава тя е щастлива, а това направо си е пагубно за постигане на вашата цел.
13.
Жените определено си падат по мъже, които са тактични, деликатни, чувствителни към това, което ги вълнува.

Вие категорично трябва да избягвайте точно този тип общуване. Напротив, непрекъснато показвайте, че ви дреме за това, което чувства тя. И е най-добре да престане да ви досажда с всевъзможните си капризи, настроения и други лигавщини.
14.
Всевъзможни експерти ще ви препоръчат винаги да се поставяте на мястото и, когато приемате определено решение. Да сте диалогични, а не монологични. Не ги слушайте и не го правете – това само ще я привърже още повече към вас! Жената, която силно ви обича, трябва да е наясно: света се върти около вас, от значение са единствено вашите собствени потребности и интереси. А тя е просто допълнение към тях.


15.
Разказвайте и често, как други жени – ваши колежки, познати, случайно срещнати дами, не са безразлични към вас. Говорете и колко те са хубави, мъдри и успешни в професионалната си реализация. Изпадайте във възторг при всяка снимка на красива жена, на която попадате. Ако ви позвъни позната дама, а жената, която ви обича е около вас, просто забравете за нея. Флиртувайте с другата жена все едно, че любимата ви не съществува. Нека да знае, че не сте загубили интереса към другите жени, а и те към вас.

Същевременно и показвайте, че за вас тя се е превърнала в дребнава, глупава повлекана, на която не си струва да се обръща внимание. Напомняйте и, че всъщност сте направили огромна грешка, след като сте избрали точно нея от многото си контакти с блондинки, брюнетки и дами с неопределен цвят на косите. И винаги споменавайте отново: жените, с които сте имали връзки преди да я срещнете, са били много по-чаровни, по-умни, по-достойни в сравнение с нея.
16.
Никакви нежности! Своевременно и покажете, че не трябва да се надява на комплименти, на мили думи. Въобще не я целувайте. Не и подарявайте цветя, не демонстрирайте чувства към нея. Забравете за романтиката – било какво било, вече сте сериозни хора, които живеят заедно.


17.
И за секса: филми и разни четива ни казват, че той обича светлина от свещи, тишина, приятна музика… Пълни глупости, измислени от разни откачалки! Вие пуснете мощно любимите си хард-рок парчета и включете луминсцентното осветление. А после не се бавете, не са ви нужни никакви прелюдии, атакувайте я директно и незабавно. Бързо свършвайте със секса и веднага заспивайте. Та утре ви очакват толкова дела и нови предизвикателства!


18.
Помните, че вие не сте шут в цирка и затова не е необходимо да и демонстрирате чувството си за хумор. Бъдете винаги суров, мъжествен, неприветлив, зъл. И крайно негативен – та света е пълен с неприятни неща! Затова непрекъснато псувайте – и когато шофирате, и когато се храните, и когато правите секс. Ругайте наред всеки, за който се сетите – политици, бизнесмени, треньори, лекари, полицаи, съседи, търговци, таксиметърджии… Оплаквайте се непрекъснато, че нямате късмет, не вярвате в нищо и че не виждате никакви възможности да се измъкнете от блатото, в което сте попаднали.


19.
Жените харесват умните мъже, защото за тях те са сексуални. Еволюцията е свързала в подсъзнанието им по-високите умствени способности с гарантирано по-добри гени за децата им. Затова не губете време да четете и обогатявате знанията си, а постъпвайте точно обратното – гледайте тъпи телевизионни предавания, слушайте брутална чалга, обкръжете се с посредствени приятели. Живейте ден за ден. В никакъв случай не си поставяйте цели – каквито и да са те: от това да научите шведски език до усвояване тънкостите на испанската китара. Няма нужда да се трепете из спортни зали или по никое време да бягате из улиците на квартала ви – и да искате, няма как да живеете, колкото орлите.

Радвайте се, докато сте в този прекрасен луд свят. Карайте я простичко – купете си удобно кресло, плазмен телевизор, голям и догоре зареден с напитки хладилник. Не и давайте никога дистанционното на телевизора – ще гледа това, което вие избирате: футбол, бокс, порно… Ще слуша само любимите ви парчета. И всяка свободна минута я зарязвайте и хуквайте при аверите. Да не ви пука за това, че ще се чувства пренебрегната, самотна – та тя е просто една жена! А живота ви е само един и си е ваш…

Следвайте стриктно тези мои препоръки и можете да не се съмнявате: жената, която силно ви обича, скоро няма да може да ви търпи. И ще си тръгне. Ще намери някой друг, който най-вероятно следва наопъки моите съвети.