Как да ни намрази мъжа, който силно ни обича

Как да ни намрази мъжа, който силно ни обича

 

 

Има ли сигурна рецепта, с която всяка жена ще е в състояние да разруши връзката си с един мъж?
Разбира се, че има. Следвайте  тези съвети и със сигурност ще накарате мъжа да бяга от вас.
1.
Непременно му звънете и по възможност непрекъснато. Изпращайте му SMS – колкото по-често, толкова по-добре. Атакувайте го с ваши селфита – най-добре на всеки седем минути. Не го оставяйте и миг на спокойствие.


2.
Разказвайте му за сексуалните си фантазии и колкото се може по-подробно. Изпращайте му свои интимни фотографии – забравете, че той след като се е заинтересовал от вас, определено има представа и за фигурата ви. Нека това да е  единствената тема на разговорите  при срещите ви с него. В никакъв случай не засягайте теми, като музика, кино, спорт, Фейсбук, хобита… И по телефона също му говорете непрекъснато, какво си представяте да правите с него.


3.
Хвалете се, колко сте добра, мъдра, велика. Покажете му, че очаквате от него  да е във възторг от вашите дарби. И винаги, когато е до вас, критикувайте другите жени наоколо. Намирайте кусури в тях и ги изтъквайте, за да осъзнае, колко много ги превъзхождате и какъв късмет е извадил, че срещнал имено вас.


4.
Търсете и откривайте негови недостатъци. При всяка възможност споменавайте майка му и вината и, че е възпитала такъв идиот. Сравнявайте го гласно с мъжете от миналите си връзки, особено с техните преимущества като сексуални партньори. Показвайте му мястото, което заслужава. Съветвайте го как да се облича, храни, върви, какво да прави в свободното си време и с какви хора да се среща. Нека да знае, че ако иска да се превърне от мухльо в истински мъж, достоен за вас, ще трябва кардинално да се промени.


5.
Лъжете го. Ако нормалния човек лъже по 150 пъти на ден, вие утроете тази цифра. Лъжете за всичко, което ви хрумне – какво сте правили през деня, с кого сте се срещали, какво работят родителите ви,  къде почивате през лятото и зимата…
6.
Когато сте в компания с него в ресторант не бройте чашите с алкохол, които изпивате. Изберете подходящ момент, скочете на масата и покажете, как се прави стрийптиз. Този трик определено работи, можете да не се съмнявате – той няма начин да не го запомни.


7.
Стройните дами привличат мъжете – те им се струват по-привлекателни, защото изглеждат по-млади. Затова не правете грешка да се потите из разни фитнес салони или сутрин да тичате в парка. Излежавайте се пред телевизора, сърфирайте из интернет… И се хранете обилно особено, когато сте заедно с мъжа, който ви е харесъл. Да не ви пука, че ако качите 20-30 килограма отгоре, ще съсипете имунната си система и ще затрудните много сериозно работата на сърцето. Важното е, че с увеличените килограми веднага ще подпухне и лицето ви, а това ще ви направи определено непривлекателна за него.


8.
Помнете: вие имате много повече шансове да направите желаното впечатление, ако гледате мъжа в очите и се усмихвате. Усмивката и зрителния контакт привличат мъжа във всяка точка на планетата. Изследователи са установили, че ако една жена се усмихва на мъжа и го гледа право в очите, това я прави осем пъти по-привлекателна за него. Затова  бъдете винаги мрачна, намръщена, сурова. И не го гледайте в очите – съзерцавайте другите мъже, които са около вас.


9.
Вие го привличате и със здравия цвят на лицето си, с хубавата си кожа. Затова се постарайте да ги увредите. Най-сигурният начин за това е да започнете да пушите, а ако вече го правите – да увеличите кутиите цигари. На всяка цена хапвайте само в заведения за бързо хранене. И в никакъв случай не докосвайте плодове и зеленчуци – ако правите това вашата кожа ще е прекрасна и невероятно привлекателна за мъжа. Причината за това е в голямото количество антиоксиданти и пигменти, които ще придават здрав вид на кожата ви. Но, ако  ги изключите от менюто си, вие ще си осигурите забележими недостатъци върху нея и ще нарастнат шансовете ви да го отблъснете от себе си.


10.
Помнете: мозъка ни е така устроен, че ние изпитваме влечение към онези представители на противоположния пол, които са благосклонни към нас. Към тези, за които сме осъзнали, че са възприемчиви към любовните ни послания. Затова трябва да му давате знаци, че греши в оценката си. С поведението си да му подсказвате, че той ви е безразличен и ви дреме за неговия стремеж да бъде с вас. Нещо повече: вниманието, което проявява към вас, ви е неприятно.


11.
От съществено значение е да не ви пука за чувствата на мъжа. Ако той иска да сподели за някакви свои проблеми, то отказвайте да го слушате – това са си негови затруднения, не е необходимо да ви товари с тях. Да си се оправя сам. Не се съобразявайте със съвети на разни експерти, които ви препоръчват да сте емпатични, да чувствате емоциите на другия. Знайте: това само ще попречи на вашата цел да го отблъснете от себе си.
12.
Никога не се смейте на негови смешки. Точно обратното – показвайте, че това е невероятно глупав и неуместен опит да се шегува. И не би трябвало да продължава повече така, ако има малко разум в главата си. Помнете: ако вие се смеете над шегите му, той ще оцени и възприеме това като доказателство, че го харесвате и искате да сте с него.


13.
Никога не му правете комплименти. Не го хвалете и не го подкрепяйте. Не си позволявайте да му казвате, че добре изглежда, в чудесна форма е, кипи от енергия, че е силен и умен. Ако ви чуе да го хвалите, то това ще го окрили, а то е пагубно за вашата цел.

14.
Непрекъснато го нападайте за всичко, което ви хрумне. Той вероятно ще започне да се оправдава, но вие атакувайте личността му, а не това, което е направил. Кажете му, че от него нищо добро не може да се очаква, защото е тъпоглав и лош човек. Демонстрирайте пълното си презрение към него. Покажете му, че не просто ви ядосва, а направо предизвиква отвращение у вас. И при всяка възможност му напомняйте за стари негови грехове и обиди, които ви е нанесъл.


15.
На всяка цена се стремете да сте права във всичко. Не му позволявайте да се усъмни в това. Въобще не се съобразявайте с мнението му. Противоречете му винаги и агресивно, когато си позволи да гледа на нещата различно от вашия поглед.
16.
Мъжете се нуждаят от уединение, от свое лично пространство. Затова не му позволявайте да гледа футбол по телевизора или да си играе любимата компютърна игра например.

Бъдете истерична, плачете, ревнувайте, тормозете го. Направете всекидневието му непоносимо.
17.
Мъжете харесват освен привлекателни, уверени и спокойни жени. Затова правете обратното: мрънкайте, досаждайте с въпроси от типа: “Ти наистина ли ме обичаш?”, “Защо каза това?”, “Защо направи това?”, “Не съм ли много пълна?”. Помнете: това са въпроси, които много ядосват заради своята безмисленост мъжете. Затова му ги задавайте, колкото се може по-често.


18.
Свикнете да му поставяте ултиматуми от типа: “Не я гледай така!” Забранете му да има свои малки секрети. Наказвайте го, ако непрекъснато не ви прави комплименти или признания в любов. Шантажирайте го.
19.
Помнете: и мъжа има своите граници на търпение. Затова си позволявайте само ужасно поведение. Нека да се запознае с най-лошите страни на характера ви. Изкарвайте го от равновесие, вбесявайте го. Колкото по-често го правите, толкова по-близо ще сте до целта, която сте си поставили: да го отдалечите от себе си.

Но имайте предвид, че ако правите обратното на всичко това, което ви препоръчвам, ще е невъзможно да го отблъснете. Напротив – той ще се привързва  все повече към вас и никоя друга жена няма да може да ви го отнеме.
Затова следвайте съветите ми и можете да бъдете сигурни: няма начин той да не ви намрази. И непременно ще избяга от вас. Много надалече и завинаги.