Как да похарчите 350000 долара

Как да похарчите 350000 долара

Представете си, че спечелите от международна лотария един милион долара. Или, че с вас са се свързали от световноизвестна адвокатска кантора, за да ви съобщят шокираща новина: починал е ваш далечен и забравен роднина, който ви е завещал милион долара. Но, ако това ви се струва фантастично, то ето нещо по-реалистично: вуйчо ви влиза в политиката. И един ден намирате в хола оставен прашен куфар. Отваряте го, а вътре – само пачки долари, на обща стойност милион…
Но с парите си вървят и проблемите. А един от най-сериозните сред тях е, какво да ги правите. И тъй като задачата на този сайт е да ви помага да решавате своите проблеми, аз ви предлагам възможно решение на тази дилема: за 350000 долара да си купите каравана.

Няма да съжалявате за покупката, в това може да сте сигурни. Прицепът Romotow си е истинско футуристично бижу! С едно натискане на бутон вие можете да правите с него, каквото поискате – да го въртите, трансформирате, увеличавате пространството му, ако сте решили да си спретнете един купон.
За да създадат Romotow талантливи дизайнери от новозеландската студия W2 се трудиха цели шест години. Но така се появи мобилен дом-мечта! В него има комфортна спалня, хол с диван – на него могат да преспят други двама души. Предвидени са специални екрани, с помощта на които може да се обзаведе и допълнителна спалня за други четирима души.


Кухнята е снабдена с всички екстри, а като допълнение към нея е и сгъваемо електрическо барбекю. Банята ще задоволи и най-изискания вкус. Разполага и със страхотна саунд-система. Отвътре облицовката е от тиково дърво – същото, което се среща в луксозни суперяхти.
На покривът са монтирани слънчеви панели. Те, заедно с акумулаторите и системата за отопление, работеща с дизелово гориво, правят Romotow напълно автономен и комфортен дом.
Вярвам, ще се съгласите: чудесен вариант, за който си струва човек да похарчи част от своя милион…