Колкото по-възрастна става, толкова по-млада изглежда

Колкото по-възрастна става, толкова по-млада изглежда

 

 

Нормалното хранене и активната физическа дейност са ни необходими не само, за да сме здрави, макар това да е най-важната ни цел. Те непосредствено се отразяват и на външния ни вид – от кожата на тялото до неговата форма.
А от това, как изглеждаме, зависи твърде много дали ще успяваме в този прекрасен луд свят. Атрактивните хора са по-добре платени, смятани са за по-интелигентни и получават повече внимание в живота си.


Външният ни вид е онзи фактор, от който в немалка степен се определя мястото ни в социалната йерархия и сумите в банковата ни сметка. И всеки от нас може да си спомни примери, как хора с невисоки интелектуални и професионални възможности заработват несравнимо повече от други, по-способни от тях хора, само заради своята привлекателност.


Излиза, че има смисъл да се грижим за външния си вид – лице, кожа, коса, тяло. Тогава и шансовете ни да постигаме целите, които си поставяме, определено нарастват.
А ако отделяме необходимите ресурси за това – време, пари, труд, то и резултатите няма да закъснеят.

Puspa Dewi pictured with one of her sons. She claims members of the public often confuse them for her boyfriend thanks to her youthful looks

Пример за това е Пуспа Деуи от Джакарта – столицата и най-големия град на Индонезия. Дамата е една от близо 9-милионното население на този модерен, красив град. Пуспа наскоро чества своя юбилей – тя навърши 50 години.

Но когато се разхожда или е в заведение с двамата си сина – Денис и Даниел, хората, които не я познават, я приемат като гадже на единя от тях.

– Хората казват, че колкото по-възрастна ставам, толкова по-млада изглеждам – казва Пуспа. – Мисля, че това е истина, защото аз сега съм щастлива – децата порастнаха и аз имам бизнес, който обичам. Навярно аз просто излъчвам щастие…


Пред журналисти от списание Tempo очарователната индонезийка споделя, че никакви пластични операции не си е правила. Храни се с чувство за мярка. Обича екстремалния отдих. Спортува активно – аеробика, плуване, бадминтон. Обожава зумба – групова аеробна тренировка, която съчетава движения от самба, меренге, салса, хип-хоп и бойни изкуства.

All  natural: The entrepreneur, whose looks have helped her rack up some 250,000 Instagram followers, puts her age-defying appearance down to regular exercise and a healthy diet
Прекрасната визия на Пуспа и подсказа да създаде и своята фирма HadiGenetics. В нея тя и останалите членове на семейството и консултират клиенти за тренировки и как здравословно да се хранят.
В Индонезия Пуспа е много популярна. Тя редовно участва в телевизионни програми.


Магията да изглеждаме така потресаващо, както Пуспа например, се оказва много простичка: умерено хранене, предимно плодове и зеленчуци; никакви разхладителни напитки и концентрати; активен спорт.
И резултатите ще са налице.
Пуспа има над 250000 фена в Инстаграм. Повече снимки за нея ще намерите тук.