Красотата продава най-добре

Красотата продава най-добре

 

 

 

Как да увеличиш печалбите и феновете си? Оказва се, че за това е достатъчно да помогнеш на майка си в продажбата на риба на градския пазар. Както това направи 26-годишната Лиу Пенгънг. Хубавата млада дама е известен модел в Тайван – остров в западната част на Тихия океан, в Източна Азия, който от 1945 г. се администрира от Република Китай.
Купувач на пазара я познал, снимал я, а после качил фотографиите във Facebook. Съпроводил ги с коментара “Мамо, в бъдеще винаги ще ходя с теб за риба!”.
Вечерта момичето видяло снимките, а към тях и много добри думи за нея. Тя благодарила на всички за тяхната подкрепа и обявила, че отново на другия ден ще помага на майка си на пазара.


На следващата сутрин пред щанда, на който редовно майка и продавала риба, било истинско стълпотворение. Лиу и майка и едва смогвали да обслужват желаещите да си купят риба, а и да се фотографират с чаровната млада дама.
Събитието привлякло вниманието и на местните медии и скоро за Лиу вече знаел не само Тайван, но и цял Китай. В социалните мрежи феновете и бързо надхвърлили 60000 души.
Този жест на момичето несъмненно помогнал на майка и да привлече и други лоялни клиенти към бизнеса си с риба. А на Лиу той донесъл не само популярност, но и нови ангажименти като модел.