Зак Кинг: създателят на вълшебства – 7 част

Зак Кинг: създателят на вълшебства – 7 част

Креативната личност е в състояние да  черпи вдъхновение от максимално широка гама източници, да извлича поуки от най-необикновени ситуации. В това непрекъснато ни уверява с работата си Зак.
А той определено е открил тайната, как да печели любовта на зрителите – феновете му на планетата са милиони. Забавните му клипове като същинска епидемия не спират да заразяват хората в мрежата.
Зак определя себе си, като притежател на дигитална ловкост на ръката. Своята невероятна популярност обяснява и с потенциала на Vine – негови потребители са млади хора, които си разменят клипове, ако са им харесали. А и не е необходима висока концентрация на вниманието, което пък превръща този жанр в твърде ефективна платформа за реклама. Не случайно Зак има контракти за отлични суми с едни от най-големите рекламодатели в света.
Днес Зак е финансово независим човек, има свой екип, с който продължава да прави своите супер успешни кратки клипа. Но не се е отказал от мечтата си – един ден да режисира и пълнометражни филми…
Зак Кинг ни разкрива някои от тайните на креативността: безгранично любопитство, чувство за хумор, много щури идеи… И разбира се – да си страстно увлечен в това, което правиш – като любовта на Зак към видеото и киното.
Ето вълшебства, които Зак сътвори през 2016 година.