Научете се да ритате, момичета!

Научете се да ритате, момичета!

 

 

Светът е пълен с всякакви образи: високи и ниски, заоблени и слаби, умни и глупави… И това е прекрасно, защото така е далеч по-интересно да се живее.
За съжаление, има и такива, които не са чували сентенцията, че жена и с цвете не трябва да се удря. Грубяни и тъпанари с една дума.
А такива трябва да бъдат наказвани! Като отчетем европейските критики към правораздаващите ни органи, че били май корумпирани, шансовете хулиганите да получават винаги онова, което заслужават, никак не са високи. Затова немалко от тях продължават безнаказано да вилнеят около нас.
Но всеки по-рано или по-късно си намира майстора. Като този едър автомобилен дебил, който лети на голяма скорост към пешеходната пътека. И за малко да не отнесе нежна дама. После, вместо да и се извини, да я успокои и покани на чаша питие, той налита на нея и се готви да я шамароса.
Само, че не знае, с кого съдбата му е подготвила да се срещне…
С една дума, момичета, научете се да ритате. Бъдете мили и добри, но помнете: живота е пълен с изненади! И, (недай си боже!), но може да ви потрябват някои ден и тези умения…