Неповторим лукс и красота

Неповторим лукс и красота

 

Човешкото въображение наистина е безгранично – постигането на конкретен резултат е само начало за нов, последващ успех. За него напълно се отнася и олимпийския девиз „По-бързо, по-високо, по-смело!“ Онези, с които се състезават истински креативните личности, са самите те. Вечно неудовлетворени те продължават да летят към следващата си победа – създаването на нов продукт, с който за пореден път да изненадат и зарадват другите и себе си.
Типичен пример за това са най-добрите в автомобилната индустрия. А сред най-добрите от най-добрите несъмненно е и компанията “Мерцедес-Бенц”.

The boat tail harkens back to the looks of classic luxury yachts.

Нейните дизайнери отново впечатляват  любителите на изящното, мощното и луксозното с най-новия си продукт – Mercedes-Benz Vision Maybach 6 Cabriolet Concept 2017. Този разкошен кабриолет тези дни бе показан в Пебъл Бийч, Калифорния, където в края на август се организира Конкурса за елегантност (Concours d’Elegance at Pebble Beach 2017 година).

The flowing contours of the cabin is designed to feel smooth and open like a 360-degree luxury lounge.
Кабриолетът е електрически, но това не му пречи да развие сто километра за по-малко от 4 секунди. Електромотор има във всяко колело на автомобила. Максималната му скорост е 250 км/час. Акумулаторната батерия е монтирана под пода и с едно зареждане може да измине разстояние от 500 километра. Впрочем и самото зареждане на батерията като процес впечатлява – само за 5 минути в нея може да се акумулират до 350 кВт електрическа енергия. Това е напълно достатъчно за да се изминат 100 километра път.

Inside, the Maybach is covered in white Nappa leather with interwoven gold thread.
Автомобилът е в синхрон с 2017-та година – последните постижения в сферата на изкуствения интелект и цифровите технологии са въплътени в него. Има два огромни проекционни дисплея на челното стъкло, както и оригинален сензорен дисплей обхващащ салона на колата на 360 градуса.

There's maximum range of 200 miles on a single charge.
Но кабриолетът впечатлява преди всичко със съвършенството си – определено невероятно талантливи и нестандартно мислещи дизайнери са работили върху него. Вътре мебелировката е създадена от възможно най-качествени материали, включително злато, бяла естествена кожа, полиран алуминий…

Maybach envisions a 0-60 time of less than four seconds and an electronically governed top speed of 155 mph.
Ако искаме да си представим разкошен, суперлуксозен автомобил, въплътил достиженията на най-новите технологии, то това несъмненно ще е Mercedes-Benz Vision Maybach 6 Cabriolet Concept 2017. Поне аз не се сещам за равностоен негов конкурент днес.
Гледката на този съвършен автомобил е сред редките мигове, в които дори и не вманиачени в богатството образи, биха пожелали да разполагат с милион евро.
За да могат да притежават това невероятно бижу.