Не се раждаме със срок на годност

Не се раждаме със срок на годност

Тя е търсена от модни агенции, чест гост е на различни шоута. Появява се на страниците на реномирани списания. Преследвана е от рекламни агенти. А всичко това несъмненно добре се отразява и на банковата и сметка.
Тя е Кристи Бринкли – популярен модел, който неотдавна се появи на страниците на известното списание Sports Illustrated.
Дотук нищо ново, ще си каже вероятно читателя – модели непрекъснато се снимат. Да, но има една мъничка разлика: Кристи е на 65 години. И за предпоследен път тя се е появила в Sports Illustrated, когато е била на 27 години – през доста далечната 1981 година.

Кристи така коментира снимката си на корицата на списанието:

-Благодаря на Sports Illustrated за мощното послание, което ни изпраща: ние не се раждаме със срок на годност!
За Кристи времето наистина е спряло. Заедно с нея в снимките участват двете и дъщери – 31-годишната Алекса и 18-годишната Сейлър. И трите са в бански костюми, но не бих казал, че Кристи им остъпва в нещо – тя изглежда потресаващо за годините си.
Кристи става модел на 19 години, след случайна среща в Париж с американски фотограф. Оттогава тя не е напускала модния бизнес – изключение са само годините в раждането на дъщерите и.
Според Кристи една от тайните на перфектната и фигура е това, че тя е веган от тинейджърска възраст.