Няма скука, ако действаш нестандартно

Няма скука, ако действаш нестандартно

В нашето забързано дигитално време печелим, ако сме в състояние да изненадваме и радваме другите. Но за да се случи това ще трябва да измислим нещо необичайно, да се откажем от подходи, които следват повечето хора.
И това важи във всяка област на човешката дейност. Включително и за коридорите, по които вървим.
В това ни уверява компанията Casa Ceramica. Нейният – несъмнено талантлив екип, се замислил, с какви проблеми се срещат хората, които работят в художествени галерии, музеи, театри, банки, болници, магазини… И така стигнал до извода, че в днес един от тях е да накараш човека да намали темпото. Това ще му позволи да получи не само повече информация, но и удоволствие от средата, в която е попаднал.

И намерили своето решение: нестандартен под. Зоните, които Casa Ceramica покрива със своите плочки, не само могат да впечатлят, но дори и да шокират крачещия по тях.

Те създават оптични илюзии, в които човек сам забавя бързата си походка и започва да забелязва и се наслаждава на това, което го заобикаля.

Оказва се, че ако въображението активно работи, то може да поднесе изненади дори и в области, изглеждащи скучни на пръв поглед – като тези на облицоването на коридори и фоайета например.
И не само да впечатли, но и да зарадва гости и клиенти. А това е още един начин те да бъдат спечелени за приятели.