Как да спечелите 5000 долара

Как да спечелите 5000 долара

https://avatars.mds.yandex.net/get-pdb/931085/4227c269-1432-45fd-b87f-9909a3911fa7/s320

Времето, в което живеем, определено предлага невероятни възможности за всеки един предприемчив човек. Ако в миналото идеята ти можеше да достигне до жителите на един град или държава, то днес тя може да докосне милиарди – благодарение на интернет.
Пример за това е платформата Етси. Това е огромен комплекс от виртуални магазинчета, които продават всичко ръчно сътворено – играчки, дрехи, инструменти, фотографии, подаръци, картини, бижута, старинни предмети, тъкани, изделия от дърво, глина, метал, стъкло, мебели, домакинска посуда, книги, неща за домашни любимци, винтажни изделия, предмети за колекционери… Няма масови, фабрично произведени предмети, а ограничени бройки. Цените на продуктите ги посочва техния производител. И ако имаш необичайна идея и предложиш нещо, за което милионите други още не са се досетили, то и продажбите ще потръгнат.


Етси се превърна в любима платформа за хора от цял свят, които са любители на нестандартното. Тя предлага възможности да си заработваме прилични пари, без да напускаме дома си. Подходящо пространство за начинаещи предприемачи, които искат да превърнат увлечението си в надежден източник на доходи.
Но нищо не ни пречи да поставим и картини, нарисувани от кучето ни на тази платформа. Точно така постъпиха канадците Кени Ау и съпругата му Денис Ло, за които наскоро разказа медията Bored Panda. Те си имат домашен любимец – Хънтър, който сега е на пет години. Той е е от древната порода Шиба ину, което на японски означава “малко куче”. За тях казват, че са очарователни, енергични и игриви, много привързани към стопаните си. Податливи са на обучение и точно това са разбрали навреме Кени и Денис. Те са го научили да прибира играчките си, да им донася пантофите, да подрежда вещи и др.
Но това не е всичко: Хънтър рисува абстрактни картини! Стопаните му първо са го научили да държи четката, а след това да докосва с нея лист хартия. После са добавили и боите. Резултатът, който се получил от работата на Хънтър с четката с боя, невероятно ги удивил. А най-интересното е, че на кучето много му харесало да рисува и сега не може да бъде отказано вече от това.

Хънтър е невероятно щастлив, когато рисува, а Кени и Денис са около него...


А после на Кени и Денис им хрумнало да продават неговите шедьоври на платформата Етси – за по 38 долара парчето. И бизнесът се завъртял – от продажба на картини на кучето, стопаните му са спечелили досега над 5000 долара!
Хънтър е невероятно щастлив, когато рисува, а Кени и Денис са около него. Феновете му в социалните мрежи вече са хиляди и продължават да растат. Увеличава се и интереса към неговите абстрактни картини, които стопаните му редовно предлагат на Етси. Това освен всичко друго означава, че и постъпленията в семейния бюджет ще продължават да нарастват.

Вече знаете как да спечелите 5000 долара – като научите кучето си да рисува.
А, вие нямате куче? Е, сега е момента да си вземете. И най-добре ще е, то да е от древната порода Шиба ину…