Оти да се косим, като знам, че ми мине

Оти да се косим, като знам, че ми мине

 

 

Животът е пълен с невероятни изненади, сред които някои определено няма да ни харесат. У немалко от нас те ще породят буря от негативни емоции, гняв, стрес, депресия…
В такива ситуации печелят хората, които съумяват да обърнат негатива в позитив. Като Махсид Мазоуи. Тя имала късмета да пропусне полет на международното летище Шарлот Дъглас (Северна Каролина).

Наложило и се доста да чака, но момичето не загубило духа си. А точно обратното – решила да направи приятен и забавен дългия престой, който я очаквал на Шарлот. И затова убедила служители на летището и скучаещи пътници да си направят един видеоклип. И тъй като някои от тях били определено в потиснато състояние, Махсид им предложила да потанцуват на фона на песен на Лайнъл Ричи. Припомням ви, че това е знаменит певец, автор на песни, актьор, музикален продуцент, който има и 5 награди “Грами”.


Махсид си харесала популярната песен на Лайнъл “All Night Long”. Така се появил клип, който направи момичето световна звезда – досега той е гледан от близо два милиона и четиристотин хиляди души!
Много доволни са и мениджърите на летище Шарлот. Пред журналисти те споделят, че това, което е направила Махсид, на практика извежда обслужването на пътниците на качествено ново равнище.


А ние просто трябва да си спомним за мъдростта на шопа. Който като видял, че е станала белята, се почесъл по небръснатата челюст, па си казъл:
– Оти да се косим, като знам, че ми мине!
Имаме ли подобна нагласа, ще продължаваме да се радваме на живота си, независимо от сюрпризите, които той ни поднася.
Още повече, че той е уникален, кратък и неповторим.