Певецът, който разпалва сърца

Певецът, който разпалва сърца

https://snapshot24.ru/wp-content/uploads/2018/04/%D1%87%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BE-324x160.jpg

През януари той започна своята 82 година. Една истинска легенда – в музиката, в телевизията, в киното. С таланта си, със своята жизненост и оптимизъм, с невероятния си чар, той стана любимец на милиони хора на всякаква възраст. И не само в Италия, но и в света.
Той е Адриано Челентано – най-продаваният италиански певец на всички времена. Автор и композитор – създал е и е изпял над 600 песни, записал е над 40 албума. Снимал се е в множество филми – изиграл е в тях над 40 роли. Дълги години е популярен и обичан телевизионен водещ.
Много плодотворно се оказа сътрудничеството му с друга италианска легенда – певицата и актриса Мина (Anna Maria Mazzini), родена на 25 март 1940 г.

http://hotarena.net/userfiles/content/9502/original/adriano%20celentano%202.jpg

Ако случайно сте пропуснали да чуете песента на Адриано “На една крачка от теб” (A un passo da te), която той изпълнява заедно с Мина, горещо ви я препоръчвам. В нея се разказва за твърде мъжествения, предпазлив и логичен мъж, чието сърце е глупаво и не забелязва, че тя е само на една крачка от него. За любовта, която е просто химия, за разума и чувствата, и за това, колко ми е хубаво с теб…
Един невероятно завладяващ хит, който досега е бил видян от близо 62 милиона души в света!