Певецът, който разпалва сърца

Певецът, който разпалва сърца

https://avatars.mds.yandex.net/get-pdb/1209663/575ba423-c674-4d29-991b-87d755ce5cc9/s1200

През януари той започна своята 82 година. Една истинска легенда – в музиката, в телевизията, в киното. С таланта си, със своята жизненост и оптимизъм, с невероятния си чар, той стана любимец на милиони хора на всякаква възраст. И не само в Италия, но и в света.
Той е Адриано Челентано – най-продаваният италиански певец на всички времена. Автор и композитор – създал е и е изпял над 600 песни, записал е над 40 албума. Снимал се е в множество филми – изиграл е в тях над 40 роли. Дълги години е популярен и обичан телевизионен водещ.
Много плодотворно се оказа сътрудничеството му с друга италианска легенда – певицата и актриса Мина (Anna Maria Mazzini), родена на 25 март 1940 г.

Ако случайно сте пропуснали да чуете песента на Адриано “На една крачка от теб” (A un passo da te), която той изпълнява заедно с Мина, горещо ви я препоръчвам. В нея се разказва за твърде мъжествения, предпазлив и логичен мъж, чието сърце е глупаво и не забелязва, че тя е само на една крачка от него. За любовта, която е просто химия, за разума и чувствата, и за това, колко ми е хубаво с теб…
Един невероятно завладяващ хит, който досега е бил видян от близо 62 милиона души в света!