Петте най-четени материала за месец март 2017 година

Петте най-четени материала за месец март 2017 година

 

 

1. “Как да направим от детето си хулиган”
Животът е труден, а ако вярваме на разни експерти по-лек няма да става. И май единствените, на които не им пука от подобни страховити прогнози, са хулиганите.
По ръба на закона или като смело си го прескачат, ако преценят това за нужно, те постигат своето: завоюват мъже или жени (а в духа на сексуалната толерантност – и мъже, и жени), най-високи постове във властта, пари, суперавтомобили, яхти…


Хулиганите нямат проблеми. За разлика от нас, баламите, които броим дните, оставащи до жалката ни заплата. Как да направим от детето си хулиган и да му осигурим несекващ успех утре в живота? Ето моите безценни съвета, които ще ви помогнат за това.

2. “Как да ни намрази жената, която силно ни обича”


Как един мъж да отблъсне жената, която силно е влюбена в него? О, ако си мислите, че това е много лесно, то грешите. За това са необходими поредица от действия. И ако човек не ги съблюдава точно, не е последователен в реализацията им, не е достатъчно настойчив и активен, то може да се размине с поставената  цел. Следвайте стриктно моите препоръки и можете да не се съмнявате: жената, която силно ви обича, скоро няма да може да ви търпи. И ще си тръгне. Ще намери някой друг, който най-вероятно е чел наопъки моите съвети.

3. “Как да ни намрази мъжа, който силно ни обича”


Има ли сигурна рецепта, с която всяка жена ще е в състояние да разруши връзката си с един мъж? Разбира се, че има! Следвайте моите съвети и със сигурност ще накарате мъжа да бяга от вас. Много надалече и завинаги.

4. “Успяваш, ако не се страхуваш от неуспех”


Под небето има място за всички нас – умни и глупави, високи и ниски, кльощави и бая заоблени, чернокоси и прошарени, нерваци и невъзмутими, работохолици и лентяй… Цялото това великолепно многообразие освен присъщите на всички ни нужди, си има и своите по-особени интереси. От нас се иска само да се понапрегнем, да ги забележим и да им предложим това, което ще ги зарадва. И тогава ще можем да се качим там на високото, при онези, дето сами са си началници. В тази простичка истина ни убеждава и историята на една очарователна дама – Сара Блейкли.

5. “Старци, които не могат да берат хмел”


Интересно проучване е осъществено от експерти на известната британска компания в областта на медицинското застраховане Bupa (основана е през 1947 г.). Нейните експерти са анализирали данни от 60000 медицински процедури. Така са установили, че много млади хора днес са се се превърнали в старци – все повече от тях страдат от заболявания, които доскоро са били непознати за възрастта им.