Питуко, който сам си пазарува храната

Питуко, който сам си пазарува храната

 

Имате си куче, но не ви остава много време да се грижите за него. Да пазарувате редовно храната, която то обича например.
Е, не съществува проблем, който да не може да бъде решен. Просто се доверете на кучето си и го оставете само да пазарува.
Както това са направили стопаните на Питуко. Кучето живее в малък бразилски град и всеки ден само ходи да си напазарува храната.
– Всички познават Питуко – споделя собственика на магазина за продукти за животни “Agro Pet”. – Храната, която кучето обича, е поставена на горния рафт и ние трябва да му я дадем, когато то се появи. Питуко ще лае, докато не направим това.
Щом кучето получи своя пакет с храна, то незабавно поема към дома си. А в определен период идват стопаните и се разплащат за покупките на своето куче.


Питуко е много отговорен пес: осигурява не само собствената си храна, но и тази за другите домашни любимци. Често стопаните му звънят в магазина и поръчват да подготвят пакет храна за котарака и папагала. А после възлагат на Питуко да ги донесе. И то с най-голямо удоволствие свършва това.