Тя знае магията на очарованието

Тя знае магията на очарованието

След броени дни най-красивата баба в света (така я наричат нейните фенове) ще навърши 52 години. Рожденият ден на Жаклин Беридо Писано е на 13 декември 1966 г. Носи в себе си славянски корени – родена е в съседна Сърбия, но сега живее в Италия. Баба е на две внучки.
Жаклин е образована дама, която владее пет езика. Позната е сред много влиятелни среди на нашия континент. Ръководи компания, която печели стотици хиляди евро на месец.
Но съдбата не винаги е била благосклонна към нея. Родена в бедно сръбско семейство, тя заминава да учи в Италия. За да се прехранва работи като сервитьорка, репетитор… Завършва два факултета. Омъжва се, ражда две деца – син и дъщеря. Съпругът и умира рано, но тя не се предава – съумява да изгради свой бизнес.

А идеята да създаде страница в инстаграм е на сина и Стефан. Той винаги се е възхищавал от нейния изтънчен вкус и е бил убеден, че възгледите и за красотата и модата, ще бъдат интересни и за много други хора. Така се появила страницата и в инстаграм, която днес се посещава редовно от близо половин души. И за повечето от тях  Жаклин е най-сексапилната баба на света!

Преди две години я настига голямо нещастие – любимият и син Стефан го блъска кола и той умира, когато е едва на 20 години. Тогава тя решава да престане да подържа блога си, но дъщеря и я убеждава да не прави това, защото той може да напомня на хората за Стефан. И сега често нейни материали се съпровождат от хаштага (етикет) rememberstefan.


– Аз знам, че ако искам нещо да постигна, ще трябва да разчитам само на себе си – споделя Жаклин. – Затова винаги съм се старала да изглеждам добре.
А тя определено знае магията на очарованието и не я крие – споделя я с посетителите на страницата си в интернет. Жаклин е убедена, че възрастта няма отношение към красотата, защото тези две неща не са пряко обвързани.

Но трябва да полагаш грижи за себе си. Тя много внимава, какво и колко похапва. Никога не вечеря, храни се по малко на закуска и обяд. Старае се да спи по осем часа. Обича да пие вино и е влюбена в кафето. Всеки ден активно спортува – това личи по фигурата и и великолепната и осанка. Има превъзходен усет за модата и знае, как да се облича. Предпочита Chanel.


– На всяка възраст можеш да изглеждаш красиво – споделя Жаклин. -Та тялото ни е само обвивка за душата ни…
Когато разглеждаме снимките и в инстаграм няма как да не повярваме на думите и. Те ни убеждават, че стига да поиска човек може да спре дори и остаряването. Същият този процес, за който си мислим, че е пълна катастрофа и за тялото ни.
И да остане привлекателен, независимо от възрастта си.