Домът – мечта

Домът – мечта

https://chinalogist.ru/sites/default/files/styles/medium/public/4_96.jpg

Има всякакви автомобили. Включително и такива, които стига да пожелаеш, можеш и да не напускаш – те да станат твоя дом. При това не просто спокойно уютно кътче, а невероятно луксозно убежище. И което можеш да преместиш навсякъде, където пожелаеш – от морския бряг до планинска поляна.


Точно такъв дом-мечта е Performance S на немската компания Volkner Mobil.
Невероятно красивото и ефективно мобилно жилище е дълго 12 метра. Това е позволило в него да се разположат спалня за двама човека, напълно оборудвана кухня, хол, баня с гореща вода.


Това не ви е достатъчно? Чудите се какво да правите с вашето Ferrari или Mercedes? Не се тревожете – и за това експертите на Volkner Mobil са помислили. Вашият мобилен дом си има и гараж – с електрохидравликата лесно и бързо паркирате и колата си. А когато ви се поиска, напускате подвижния си дом, качвате се на другия автомобил и запрашвате към мястото, на което трябва да се окажете.


Performance S си е невероятно бижу, един истински многозвезден персонален хотел, който може да е на ваше разположение, в която и да е точка на планетата.
Но при едно незначително условие – в портфейла ви да се намират някакви си 1,7 милиона долара…