Сам избираш в какво състезание да участваш

Сам избираш в какво състезание да участваш

 

Аз вече писах за това, как се е развивал куфара във времето – от сандъците, облите чанти и плетените кошници, през куфарите на Луи Вюитон до съвремения роботизиран куфар. Но въображението на креативната личност не спира да работи нито за миг – тя не се нуждае от команди, защото е инициативна: търси и намира проблеми, на които предлага неочаквани решения. Следи за новите тенденции и така открива специфични интереси на хора, на които предлага удовлетворение. Това се отнася и до куфара – възможностите да се добавят нови ползи към този така необходим за нашето мобилно време предмет, нямат край.
Пътуват всякакви хора – мъже и жени, млади и стари, командировани и търсещи приключения… Но сред тях има и самотни майки с деца, на които никак не им е лесно да се справят с хлапето и куфара едновременно.
Е точно за това се сетиха нестандартни глави и предложиха своя куфар, който лесно се превръща в детска количка. Bagrider като всеки друг куфар ще побере багажа ни, но ще облекчи и майката с дете. Има стандартните за този предмет параметри – 52 x 38 x 26 сантиметра и вместимост от 35 литра. Снабден е с 4 колелета, които го правят удобен за маневриране. Малкото дете – с тегло до 30 килограма, е обезопасено напълно чрез три точковия колан.


Днес всеки производител има право на избор: да участва в състезанието също, както и другите, но да бяга по-бързо. Но може и сам да си организира състезание – като добави нова полза към позната вещ и така си създаде и своя ниша на пазара. А като става съпричастен към проблемите на другите и се досеща за техните потребности, той печели доверието им и успешно продава своите продукти.
Така, както са постъпили създателите на Bagrider.